تحولات منطقه

رئیس اداره پاسخگویی به مسائل دینی حرم مطهر رضوی، از فعالیت شبانه‌روزی این اداره در ماه محرم، خبر داد و گفت: از ابتدای این ماه، بیش از ۳۰ هزار تماس تلفنی و بیش از ۱۱ هزار مراجعه حضوری به واحدهای پاسخگویی حرم مطهر، داشته‌ایم.

۳۰ هزار تماس تلفنی و بیش از ۱۱ هزار مراجعه حضوری به واحدهای پاسخگویی حرم رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حجت‌الاسلام محمود عامری، در گفت‌وگو با خبرنگار آستان نیوز در خصوص پاسخگویی به سؤالات شرعی و اعتقادی زائران و مجاوران، به‌صورت تلفنی و مراجعه حضوری، گفت: در ماه محرم، اداره پاسخگویی حرم مطهر رضوی به 30 هزار و 458 تماس تلفنی پاسخ داده و میزبان 11 هزار و 985 نفر در دفاتر شرعی و اعتقادی و میزهای پاسخگویی، بوده است.
وی افزود: در این اداره ۴۰۰ استاد دینی فعالیت دارند و سامانه تلفنی (۰۵۱۳۲۰۲۰) نیز، به‌صورت شبانه‌روزی، آماده پاسخگویی به سؤالات مردم است.
حجت‌الاسلام عامری از پاسخگویی به یک هزار و 659 سوال در نرم افزار نسیم رضوان در دهه نخست ماه محرم خبر داد و عنوان کرد: این تعداد می‌توانست بیشتر باشد، اما به دلیل اختلالات چند روزه در این نرم‌افزار، امکان دریافت سوالات وجود نداشت.
وی همچنین با اشاره به شرکت 8 هزار و555 نفر در حلقه‌های معرفت حرم مطهر گفت: با استقبال زائرین، ۳۱۱ ساعت حلقه معرفت برگزار شد که ۸ برنامه «فقه و زندگی» با حضور ۵۱۰ زائر و ۱۹۰ برنامه بیان احکام و بین الصلاتین نیز، برگزار شده است.
رئیس اداره پاسخگویی به مسائل دینی حرم مطهر رضوی، خاطرنشان کرد: در شرایطی که هدف دشمن شبهه‌افکنی هست، جواب دقیق به سؤالات دینی و شبهات اعتقادی مردم موجب می‌شود، این شبهات با پدافند احکام، خنثی شود.
وی ابراز امیدواری کرد، در آینده نزدیک با افزایش امکانات و نیروی انسانی، ظرفیت پاسخگویی به سؤالات دینی در حرم مطهر رضوی، به دوبرابر میزان فعلی، افزایش یابد.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha